Alles onder één dak

Voor onafhankelijk advies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met verschillende partijen, zoeken de juiste geldverstrekker en analyseren jouw volledige financiële situatie. Samen gaan wij jouw wensen voor de hypotheek in kaart brengen om te kijken welke mogelijkheden jij hebt. Wij gaan net het stapje verder om samen met jou bijvoorbeeld te kijken bij welke maandlasten jij je prettig voelt. We kijken ook naar welke financiële risico's je loopt, welke toekomstplannen je hebt, zodat de hypotheek echt bij jou past.

Wij werken met makelaars, taxateurs en notarissen samen zodat wij jouw spin in het web van de aankoop van de woning worden. Wij vragen van jou de benodigde documenten, je wensen en we gaan voor jou aan de slag.

Vergelijking van tientallen geldverstrekkers en verzekeraars

Wij werken samen met veel verschillende partijen

Brecheisen

Brecheisen Makelaars

Heb je wat extra begeleiding nodig met de aan- of verkoop van je woning? Wij werken samen met Brecheisen Makelaars, al sinds 1972 een begrip in de regio Utrecht.

Meer weten over Brecheisen?
notaris

Notarissen

Doordat wij al 20 jaar de markt door en door kennen in de regio Utrecht weten wij precies wat de notarissen van je verwachten en welke notarissen je het beste kunnen helpen, denk bijvoorbeeld aan een samenlevingscontract of een testament. Natuurlijk controleren we ook of alles volgens afspraak verloopt.

taxateur

Taxateurs

Wanneer je een bestaande woning koopt kan het zijn dat je een taxatierapport voor de bank nodig hebt. Dit moet door een onafhankelijke taxateur gedaan worden. Wij zorgen dat jij met de juiste taxateur in contact komt.

De laatste berichten over Werkwijze

Benieuwd wat andere van ons vinden?
Lees het hier
Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Wij ook!
Maak een afspraak