Bijna met pensioen

Als u nu nog volop werkt maar binnen 10 jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, rekenen banken met uw huidige én het toekomstige inkomen. Het is wel zo prettig om inzage te krijgen in uw huidige en toekomstige financiële lasten en inkomsten. Wij helpen u graag zodat u zorgeloos met pensioen kunt en van uw woning kunt blijven genieten.

Met pensioen

Kan ik nog wel een hypotheek krijgen met mijn pensioeninkomen? Mag mijn lijfrente meegenomen worden? Mijn partner is nog niet met pensioen, hoe gaan banken daarmee om? Wat kan ik met de overwaarde van mijn huidige woning?

Sommige geldverstrekkers houden rekening met verruimde regels en normen wanneer u al de pensioengerechtigde leeftijd hebt of binnenkort bereikt. Ook wordt er gekeken naar uw hypotheekverleden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

In een gratis oriëntatiegesprek vertellen we het u graag.

Dat wil ik.

nationale hypotheek garantie

Nationale Hypotheek Garantie

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft sinds 2018 de acceptatiecriteria voor senioren verruimd. Hierdoor kan het voorkomen dat u meer kunt lenen op basis van een maatwerktoets.

Fiscale wet- en regelgeving

In de afgelopen jaren is er aardig wat veranderd op het gebied van hypotheken. Laat u goed adviseren wat de mogelijkheden zijn in uw unieke situatie door één van onze adviseurs.

De laatste berichten over Senioren

Benieuwd wat andere van ons vinden?
Lees het hier
Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Wij ook!
Maak een afspraak