Waar moet ik op letten?

Vrij Op Naam, wat betekent dat nou eigenlijk? Hoeveel eigen geld moet ik inbrengen? Hoe ga ik de dubbele maandlasten tijdens de bouw betalen? En wanneer ga ik betalen? Kan ik Energie Besparende Maatregelen meefinancieren? Wij helpen je graag met de juiste keuzes.

Energie Besparende Maatregelen

Door jouw woning energiezuiniger te maken met energiebesparende maatregelen bespaar je niet alleen op jouw woonlasten, je woning wordt er ook aangenamer en comfortabeler van. Wist je bijvoorbeeld dat nieuwbouw tegenwoordig standaard met een A++ label gebouwd dient te worden?

duurzaam

Financiering

nieuwbouw

Kosten

Welke kosten mag je eigenlijk meefinancieren bij nieuwbouw? Wij helpen je graag.

Neem vrijblijvend contact op.
nationale hypotheek garantie

Nationale Hypotheek Garantie

Wat zijn de regels om een nieuwbouw woning te kunnen financieren met NHG? Wat kan je meenemen aan kosten in de financiering?

Lees hier meer over NHG.

Projecten

Brecheisen

Een groot voordeel is dat we als adviseur nauw samenwerken met de nieuwbouwafdeling van Brecheisen. Hierdoor zijn wij precies op de hoogte wat er in Regio Utrecht gebouwd gaat worden. Ook zijn wij altijd goed op de hoogte welke aandachtspunten belangrijk zijn bij een specifiek nieuwbouwproject. Zo past de financiering het beste bij jouw situatie.

Benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten?
Brecheisen

De laatste berichten over Nieuwbouw

Benieuwd wat andere van ons vinden?
Lees het hier
Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?
Wij ook!
Maak een afspraak