Wij werken tijdelijk met Ockto!

Met de Ockto-app verzamel jij al jouw financiële gegevens en die van jouw gezin. Niet alle papieren weer bij elkaar zoeken met het regelen van een hypotheek, maar één druk op de knop met inloggen met Digi-D.

Pilot periode

Samen met BLG Wonen zijn wij het gebruik van Ockto aan het testen voor het aanvragen van een hypotheek. Tot nu toe zijn wij positief. Wel moeten wij daarbij vermelden dat de aanvragen geen uitzonderingen betroffen, twee starters met een vaste loondienst en geen schulden bijvoorbeeld. Wij zijn benieuwd bijvoorbeeld hoe dit gaat met een zzp-er.

Soms moet je veel financiële gegevens over jezelf en je huishouden aanleveren. Dat is ingewikkeld en kost veel tijd. Ockto maakt het spitten in schoendozen en ordners overbodig. Met de app verzamel en deel je snel, eenvoudig en veilig jouw gegevens.” In één overzicht worden de schulden, inkomsten, spaargelden etc. getoond en zie je waar je aan toe bent.

Papierwerk verleden tijd

Door de samenwerking en het aanvragen met Ockto is er veel sneller zekerheid over de hypotheek. Documenten kunnen niet afgekeurd worden op basis van foute gegevens. Óf ze zijn niet recent genoeg. Dit behoort dan tot de verleden tijd.

Ockto

Hoe werkt de pilot?

Voor nu is het nog niet heel spannend. Het papierwerk moet alsnog uit de kast. De test runt nu dat het in één keer allemaal in de systemen staat. De toekomst is ook dat dit komt te vervallen. Wanneer dit vervalt laten wij het uiteraard weten. Wat vinden jullie van deze nieuwe toekomst?

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met Ockto, of hoe het precies in zijn werk gaat? Lees meer hier of maak vrijblijvend een afspraak wat we voor jou kunnen betekenen.