Zet jij de koffiepot aan?

Onvoorstelbaar hoe snel het gaat met het nieuws en de maatregelen rondom COVID-19. Op vrijdag houden we nog afstand, op maandag besluiten wij zoveel mogelijk digitaal te gaan werken. Samen een bakje koffie doen op Skype dan maar?

Onze goede oude gewoonte

Wij houden van een goed gesprek, een goed bakje koffie en op ons gemak (met soms wilde gebaren en tekeningen) jouw financiële situatie volledig uit te leggen. Daarbij helpen we je zo dat je alles begrijpt en dan schudden wij de hand na de afspraak. Dat werkt volgens ons het beste. Je koopt ten slotte geen pakje boter.

De wervelwind

Op maandag 3 maart besloten we al geen handen meer te schudden en gingen we met gepaste afstand aan de slag. Met alle onwennigheid die daarbij hoorden, Rutte was niet de enige die per ongeluk in de fout ging. Op 9 maart werd de wervelwind nog heftiger zodat we op 13 maart ook besloten het in de afspraakbevestiging te zetten. ‘wij schudden geen handen en laten we een nieuwe afspraak inplannen als u ziek bent.‘ En toen was het 16 maart, we hebben besloten zoveel mogelijk digitaal te gaan doen. Misschien liepen wij achter op concurrenten die het al deden, maar wij hechten waarde aan ons klantcontact, aan onze persoonlijke ’touch’ en de goede kop koffie. Bij alle onzekerheden die er zijn, is één ding volstrekt duidelijk: de opgave waar we voor staan is heel groot en we moeten dit met zijn allen doen.

Zullen we Skypen?

Wij staan niet stil. Alles gaat door en onze dienstverlening blijft zoals je van ons gewend bent. We beloven echt nog de goede kop koffie als wij elkaar weer de hand mogen schudden. Hypotheken gaan door. Misschien is het juist nu goed om even te kijken naar de hypotheek, om te kijken of de lasten omlaag kunnen en of die overlijdensrisicoverzekering eens onder handen te nemen. En in plaats van een kijkje in onze keuken delen wij nu ons scherm met je.  We verlenen ons advies maar doen dat nu via Skype. Zet jij thuis de koffiepot aan dan zetten wij de internetverbinding open. Niks aan de hand.

Afspraken op kantoor

Het kan nog steeds, maar wij adviseren echt om tot in ieder geval 6 april de afspraken via telefoon of Skype te laten plaatsvinden. Die koffie hou je van ons tegoed!